Word lid!

Open trainingen

Ben je benieuwd of CrossFit iets voor jou is? Op maandag 5 September en woensdag 7 september zijn er open trainingen van 20:30-22:00. Hierbij kan je gratis kennismaken met CrossFit en meedoen met een kleine WOD (workout of the day).

Introductielessen

Ons volgende introductietraject start op 12 september. Hierbij krijg je een goede indruk wat CrossFit is en leer je de fundamentele bewegingen van CrossFit. De introductie bestaat uit zes lessen en kost €15. Als je lid wordt van Hercules worden deze kosten van je contributie afgetrokken.

Voor de introcursus moet je je hieronder aanmelden. Om lid van Hercules te kunnen worden, moet je aanwezig zijn bij ten minste vier van de zes lessen. Daarna kan je met de reguliere trainingen van Hercules meedoen!

Programma introductie

De introductie bestaat uit 6 lessen:

Les 1 // 12 september

air squat, front squat, push-up & sit-up

Les 2 // 14 september

shoulder press & push press

Les 3 // 19 september

deadlift, sumo deadlift high pull, pull-up, hollow rock, knees to elbow & handstand push-ups

Les 4 // 21 september

medicine ball clean, box jump, kettlebell swing & push jerk

Les 5 // 26 september

overhead squat & snatch

Les 6 // 28 september

thruster & roeien

Inschrijven

Om lid te kunnen worden moet je student zijn aan de Universiteit Twente of Saxion. Je hebt geen UnionCard nodig om lid te mogen worden van Hercules.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de introductie trainingen? Stuur dan een mail naar secretaris@hercules.utwente.nl.

Contributie 2016-2017

  • Heel jaar: €120
    september 2016 t/m augustus 2017