Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hercules_events2_cgb_block_assets' not found or invalid function name in /home/skvhercules/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Word lid!

Open trainingen

Ben je benieuwd of CrossFit iets voor jou is?  Op maandag 3 september en woensdag 5 september zijn er open trainingen van 21:00-22:00  uur.  Hierbij kan je gratis kennismaken met CrossFit en meedoen met een kleine WOD (Workout Of the Day). Als het je leuk lijkt om lid te worden kun je je vervolgens aanmelden.

Introductielessen

Het introductietraject start in september met de nieuw ingeschreven leden. Hierbij krijg je een goede indruk wat CrossFit is en leer je de fundamentele bewegingen van CrossFit en de veiligheidsaspecten. Het niveau van de trainingen gaat geleidelijk omhoog en wordt aangepast naar het niveau van de groep.

Om deel te nemen aan de introductielessen dien je eerst lid te worden. Daarna kan je met de trainingen van Hercules meedoen. Wegens de beperkte capaciteit kan je alvast aanmelden door een email te sturen naar secretaris@hercules.utwente.nl .

Inschrijven

Om lid te kunnen worden moet je student en/of medewerker zijn aan de Universiteit Twente of Saxion. Je hebt een UnionCard of Sport-kaart nodig en je moet je inschrijven. Daarnaast dien je het inschrijvingsformulier voor het eind van de eerste week ondertekend ingeleverd te hebben. Deze is te verkrijgen bij het bestuur.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de introductie trainingen of als nieuw lid? Stuur dan een mail naar secretaris@hercules.utwente.nl.

Contributie 2017-2018

  • Heel jaar: €70*
    september 2017 t/m augustus 2018
  • Half jaar: €50*
    februari 2018 t/m augustus 2019

*exclusief aanschaf van de Union Card en verengingsheffing