Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hercules_events2_cgb_block_assets' not found or invalid function name in /home/skvhercules/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

S.K.V. Hercules

De Studenten Krachtsport Vereniging HERCULES werd opgericht op 16 januari 2002 in Enschede en is een vereniging aangesloten aan de Universiteit van Twente. Het is de enige studentensportvereniging in Nederland die op grote schaal CrossFit als sport aanbiedt.

Naast dat wij trainingen aanbieden, is er ook de mogelijkheid om aan wedstrijden (Throwdowns) deel te nemen. Een Throwdown is CrossFit-wedstrijd waarbij individuen of teams het tegen elkaar opnemen. In de competitie zijn veel verschillende vaardigheden opgenomen waarin het wordt vereist van de atleten uitblinken in deze evenals in kracht en uithoudingsvermogen om de wedstrijd te winnen.

Uiteraard is er naast al het sporten ook tijd voor de gezelligheid en kun je gedurende het academisch jaar deelnemen aan diverse activiteiten. Graag nodigen we je uit om eens kennis met ons te komen maken.